Főoldal   |   Hírek   |   Programok   |   Önkormányzat   |   Címjegyzék
 
 

 
  Hírek
Gigén április 8.-án volt a Húsvétváró nyuszi-buli,ahol a húsvéti hagyományokhoz kapcsolódó játékokon keresztül,a vetélkedőkön és a tojásfestésen túl, sok programmal várta a Gigei Önkormányzat a község apraja-nagyját.


 
   
 
 
» Helyi hírek ·


2006-11-25

Rádiómúzeum a világhálón!

Falunk szülötte Selyem Tóth Sándor
Rádiómúzeumot hozozott létre a világhálón.

Falunk szülötte, Selyem Tóth Sándor villamosmérnök 1998-ban Magyarországon elsőként, Rádiómúzeumot hozozott létre a világhálón.
Amely 10 éves jubileumát ünnepli.
Egyben várja a régi megunt, kidobásra váró rádiókat, régi fejhallgatókat, könyveket ujságokat is a rádiózással kapcsolatban.
A nemzetközileg is elismert honlapon 630 kiállítási tétel látható, a Néprádiótol a világvevőkig köztük egyedüli ritkaságok is találhatóak. Az ötvenes évek rádiót korabeli képekkel együtt láthatjuk, érdemes megnézni, mindenkinek ajánlom a virtuális múzeum megtekintését. Községünk szülötte arról sem feledkezett meg, hogy gyökereit a honlapján is megmutassa a nagyvilágnak a címlapról leágazás található községünkhöz "Szülőfalum Gige" cím alatt, ahol színes mozaikban foglalja össze azt a sok érdekességet, információt amit településünkről talán még az itt lakók mindegyike sem tud!

Külső hivatkozás: www.radio-muzeum.hu
Forrás: Saját
Szerző: Koszti Sándor

további híreink >> 
 
© Integranet